Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chișinău-București: Când vor fi reluate zborurile TAROM

© Sputnik / Rodion ProcaTarom
Tarom - Sputnik Moldova
Abonare
Cu respectarea tuturor măsurilor de protecție în contextul pandemiei de coronavirus, o companie românească va relua zborurile spre Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 2 nov – Sputnik. Începând cu data de 15 noiembrie 2020, TAROM va relua zborurile București - Chișinău – București, informează compania aeriană din România pe pagina oficială de Facebook.

Самолет - Sputnik Moldova
Societate
Zbor direct New-York - Chișinău: Prima misiune de repatriere a moldovenilor din SUA

Astfel, în zilele de luni, miercuri, joi, vineri și duminică vor fi efectuate curse.

Reprezentanții companiei aduc la cunoștința pasagerilor obligativitatea completării înaintea începerii călătoriei a unor formulare care conţin date solicitate de autorităţile străine şi care sunt absolut necesare în vederea intrării pe teritoriul ţării de destinație.

În cazul în care persoana nu va avea formularul completat, aceasteia i se poate refuza îmbarcarea. De asemenea, compania îndeamnă cetățenii să respecte toate măsurile și recomdările statului român în contextul pandemiei de coronavirus.

Pasagerii sunt sfătuiți să se informeze din timp cu privire la măsurile luate de compania TAROM, de autorităţile române și de autorităţile statelor de destinaţie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0