Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Ediție specială: rezultatele alegerilor prezidențiale – declarații exclusive

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Cele mai importante declarații ale candidaților, opiniile experților și încălcările depistate – aceste subiecte le abordăm în cadrul ediție, începând cu ora 17:00

17:00 ”Expertiza” cu Andrei Petric

Care este prezența la vot la această oră și ce încălcări au fost depistate. Care sunt împuternicirile președintelui? În ce măsură sunt posibile proteste după alegeri? Discutăm subiectul cu expertul în drept constituțional Teodor Cârnaț, comentatorul Valentin Crîlov și Politologul Roman Mihăieș.


18:00 ”Logica Puterii” cu Tatiana Cebotari

Încălcările depistate de Promo LEX și CEC. În ce măsură au fost tentații de corupere a alegătorilor? Cum se votează peste hotare? Despre constituționalitatea alegerilor prezidențiale, împuternicirile unui președinte, dar și alte lucruri  le discutăm cu Pavel Postică, reprezentant Promo LEX, expertul în drept conațional Alexandru Cuznețov și Andrei Volentir, membru CEC și politologul Victor Juc.

19:00  ”Jurnalul Orei” cu Valeria Fortună

Declarațiile candidaților, cele mai importante lucruri care s-au întâmplat pe parcursul zilei. VOX – Populi – ce așteptări au oamenii de la viitorul președinte? Interviuri cu mai mulți conaționali stabiliți în Rusia și UE, dar și alte detalii le puteți afla în ediția de la ora 19.00, de la Dorin Cimil, președintele CEC, analistul Victor Nichituș.   

Fluxul de știri
0