Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce spune poliția despre alertele cu bombă: Sunt două cauze penale

© Sputnik / Mihai CarausAlertă cu bombă la Primăria Chișinău
Alertă cu bombă la Primăria Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Direcția de Poliție a municipiului Chișinău s-a pronunțat cu privire la alertele cu bombă din această dimineață în clădirea Primăriei, dar și la Ambasada Ucrainei. Oamenii legii au inițiat două cauze penale.

CHIȘINĂU, 30 oct - Sputnik. Poliția Capitalei anunță că alertele cu bombă din această dimineață au fost false. Constatările au fost făcute în urma verificărilor de către specialiști.

Alertă cu bombă la Primăria Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Imagini de la Primăria Chișinău: Alertă cu bombă
"Ca urmare a verificărilor de către forțele de ordine a clădirilor, nu au fost depistate obiecte suspecte sau explozibile, iar alertele s-au dovedit a fi false. În ambele cazuri au fost inițiate cauze penale, angajații poliției întreprind toate măsurile pentru a identifica și reține individul care a comunicat despre minarea instituțiilor", anunță poliția Capitalei. 

Oamenii legii au fost alertați în această dimineață după ce un bărbat a sunat la Serviciul de Urgență 112 și a spus că în incinta Primăriei Chișinău și la Ambasada Ucrainei se află obiecte explozibile. La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate, zonele fiind încercuite, securizate, iar transportul a fost redirecționat.

Din cauza acestei alerte în centrul Capitalei s-au format ambuteiaje kilometrice, iar circulația transportului public a fost paralizată pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și pe alte străzi importante.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

Fluxul de știri
0