Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Alertă cu bombă la Primăria Chișinău și la Ambasada Ucrainei

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Oamenii legii au fost alertați în această dimineață după ce un bărbat a sunat la Serviciul de Urgență 112 și a spus că în incinta Primăriei Chișinău și la Ambasada Ucrainei se află obiecte explozibile.

CHIȘINĂU, 30 oct - Sputnik. Potrivit ofițerului de presă al Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, apelul a fost înregistrat la ora 07:00.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Alertă! Un bărbat a amenințat că aruncă în aer un bloc din Chișinău
La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate, zonele fiind încercuite, securizate, iar transportul a fost redirecționat. 

”La momentul actual toate serviciile specializate activează, sediile sunt verificate. Angajații poliției întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul, toate circumstanțele urmează a fi stabilite”, a precizat Natalia Stati.

Deocamdată, nu a fost stabilită identitatea persoanei care a anunțat. Oamenii legii vor reveni ulterior cu informații. 

Vom menționa că din cauza aceste alerte în centrul Capitalei s-au format ambuteiaje kilometrice, iar circulația transportului public a fost paralizată pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și pe alte străzi importante adiacente erterei principale a orașului. Cetățenii au putut să observe că la începutul orei 7 mai multe echipaje ale poliției și carabinirilor se îndreptau cu girofarul pornit și în viteză spre centrul Capitalei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0