Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Video: De ce Ion Ceban îl demite pe pretorul de la Botanica

© Sputnik / OsmatescoВ Кишинев из Москвы прибыли пять спецавтомобилей, оборудованных для уборки снега
В Кишинев из Москвы прибыли пять спецавтомобилей, оборудованных для уборки снега - Sputnik Moldova
Abonare
După mai multe reproșuri la adresa pretorului de la Botanica, astăzi primarul Ion Ceban a decis ferm să-l înlăture pe acesta din funcție. Primarul a spus, la fel ca în vară, că a găsit „murdărie” în sector, că Botanica nu este salubrizată cum ar trebui.

CHIȘINĂU, 29 oct – Sputnik. Primarul Ion Ceban a decis ferm să-l demită pe pretorul sectorului Botanica, Boris Prepelița, la adresa căruia a avut și anterior reproșuri și l-a penalizat chiar prin lipsirea de salariu lunar.

De această dată, Ion Ceban îi cere pretorului de la Botanica să scrie cerere de demisie până în seara zilei. În caz contrar, primarul a spus că-l va demite oricum prin ordin.

Ion Ceban a și anunțat cine va deveni pretor interimar la Botanica - Diana Guba, consilier din Cabinetul primarului general al Chișinăului.

Surse de la Pretura Botanica solicitate de reporterul Sputnik au spus că, deocamdată, nu sunt la curent cu modul în care a decis să reacționeze Boris Prepelița – dacă va scrie cerere de demisie sau va aștepta să fie destituit.

Первый троллейбус в аэропорт  - Sputnik Moldova
Societate
Primarul Ion Ceban, indignat de felul în care arată sectorul Botanica – Video

Ion Ceban s-a declarat din nou nemulțumit de activitatea pretorului de la Botanica după o vizită de inspectare efectuată astăzi în cel mai mare sector al orașului Chișinău.

„În continuare în sector este murdar. Acest lucru nu poate fi tolerat în continuare. Solicit demisia pretorului sectorului Botanica. Cererea de demisie să fie prezentată până diseară. În caz contrar, pretorul va fi destituit din funcție”, a declarat primarul Ion Ceban.

La mijlocul lunii august, Ion Ceban se declarase dezamăgit de felul în care arată sectorul Botanica și a spus că lucrurile nu mai pot continua așa. Primarul general a spus că a găsit „mizerie” în acest sector și a cerut ca Botanica să fie salubrizată.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0