Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Molima se retrage? Doar 414 cazuri noi în ultimele 24 ore

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Alte 414 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, anunță Ministerul Sănătății, prezentând statistica pentru ultimele 24 de ore.

CHIȘINĂU, 25 oct - Sputnik. Alți 15 oameni au murit, 414 s-au infectat, iar 771 au fost tratați de noul tip de coronavirus. Acestea sunt datele prezentate de Ministerul Sănătății privind situația epidemiologică în contextul COVID-19. După procesarea a 1 716 teste, astăzi au fost confirmate 414 cazuri noi, dintre care unul din Canada, altul din Italia, restul cu transmitere locală. 

Ambulanta  - Sputnik Moldova
Societate
Încă 14 morți cu COVID și 833 de infecții, în doar 24 de ore

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 71 503 cazuri. Din numărul de cazuri noi, 21 sunt lucrători medicali, medici - 6, asistenți medicali - 11, personal auxiliar - 4.

Potrivit datelor, 824 de pacienți sunt în stare gravă, 43 dintre aceștia conectați la aparate de respirație asistată. Astăzi, ministerul raportează 15 decese. Este vorba de nouă femei și șase bărbați din diverse regiuni ale țării, cu vârste între 45 și 90 de ani. Toate victimele sufereau și de alte boli, iar COVID-19 a complicat starea lor de sănătate și a dus la decesul acestora. Numărul persoanelor decedate din cauza complicațiilor cauzate de coronavirus a ajuns la 1685. Din numărul total, 47 lucrători medicali. Totodată, alte 571 persoane au fost tratate și externate. În total, 52 290 persoane au fost tratate  de COVID-19. În total, 7322 persoane sunt în tratament la domiciliu cu forme ușoare de COVID-19, iar 25 265 sunt sub supraveghere la domiciliu. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0