Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ambasadorul Rusiei: Găgăuzia a atins un ”mare succes”

© Photo : Miroslav RotariОлег Васнецов
Олег Васнецов - Sputnik Moldova
Abonare
Ambasadorul Rusiei în Moldova, Oleg Vasnețov, a participat la Forumul Internațional de Investiții ”Invest Găgăuzia 2020”.

COMRAT, 23 oct - Sputnik, Maxim Topal. La forumul internațional de investiții de la Comrat, Oleg Vasnețsov a condus delegația Rusiei. Diplomatul a fost impresionat de nivelul înalt de organizare a acțiunii, lucru pe care l-a și spus, comentând desfășurarea evenimentului economic.

"În primul rând (impresionează) faptul că în condiții foarte dificile a fost posibil să se organizeze și să se adune investitori reali care sunt gata să investească și să ajute. Acest lucru influențează într-adevăr dezvoltarea economică a Găgăuziei", a spus Vasnețov.

Diplomatul a menționat că ministrul industriei și comerțului din Republica Tatarstan, vicepremierul Albert Karimov și guvernatorul regiunii Sverdlovsk, Evgheni Kuivașev, au planificat să vină la forumul de investiții anul acesta în Găgăuzia. Din păcate însă, din cauza pandemiei coronavirusului, participarea acestora nu a fost posibilă.

Forumul Internațional de Investiții Invest Găgăuzia se desfășoară anul acesta pentru a șasea oară și va dura două zile - 23 și 24 octombrie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

Fluxul de știri
0