Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video – Marfă de jumătate de milion de lei, abandonată

© Photo : Serviciul Vamal Marfă de contrabandă
Marfă de contrabandă  - Sputnik Moldova
Abonare
Un caz ieșit din comun a fost descoperit de Polițiștii de Frontieră - marfă abandonată în valoare de jumătate de milion de lei.

CHIȘINĂU, 23 oct – Sputnik. Marfă de contrabandă în valoare de jumătate de milion de lei a fost depistată de Mira, patrupeda de serviciu a Poliției de Frontieră. Cu ajutorul acesteia, ofițerii de investigații au identificat locul de aflare a doi bărbați de 32 respectiv de 35 de ani din raionul Briceni, implicați în incidentul consemnat recent pe direcția Lipcani – Podvirievca.

Mai exact, este vorba de un automobil cu numere de înmatriculare ale Marii Britanii, încărcat cu bunuri estimate la jumătate de milion de lei, care a fost găsit abandonat în zona de frontieră de către angajații Sectorului Poliției de Frontieră Criva. Mijlocul de transport era oprit într-un șanț, după ce derapase de pe carosabil. Cei doi briceneni au fost audiați.

„Aceștia au comunicat că o persoană necunoscută le-a propus, în schimbul unei sume de bani, să meargă la o locație stabilită unde vor fi așteptați de alte persoane care vor încărca automobilul dat cu marfă de uz casnic, accesorii, piese auto și articole vestimentare”, este precizat în comunicatul Poliției de Frontieră.

Pe calea de întoarcere spre orașul Lipcani, deplasându-se pe un drum cu noroi, automobilul a derapat și a ajuns în șanțul adiacent. Nereușind să readucă automobilul pe carosabil, bărbații au plecat de la fața locului”,

Mijlocul de transport, dar și bunurile au fost depozitate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Lipcani. Ofițerii de investigații cercetează cazul pentru a elucida toate circumstanțele, a identifica toate persoanelor implicate și a le trage la răspundere.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0