Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Expert: Ce tehnologii utilizează candidații la prezidențiale pentru a convinge electoratul

© Sputnik / Mihai CarausAurelian Lavric
Aurelian Lavric - Sputnik Moldova
Abonare
Expertul în studii de securitate Aurelian Lavric a vorbit în studioul Sputnik Moldova despre profilul candidaților la alegerile prezidențiale și mesajele pe care le exprimă ei în campania electorală.
Expert: Ce tenologii utilizează candidații la prezidențiale pentru a convinge electoratul

Aurelian Lavric spune că în această campanie mulți candidați nu înțeleg care este rolul unui Președinte de Stat, iar dovadă sunt promisiunile aproape irealizabile pe care le fac concurenții. Staff-urile electorale utilizează tehnologii care sunt aplicate și în alte state, pentru a determina alegătorii să facă o alegere nu în baza unei gândiri critice sau raționale, ci în baza unor emoții.

„Este o campanie în care fiecare politician care candidează vrea să trimită anumite mesaje. Mulți candidați nu înțeleg rolul unui Președinte de Stat. Mulți concurenți vor să determine alegătorii să facă o alegere nu în baza unei gândiri critice sau raționale, dar în baza unor emoții. La aceste alegeri, cred eu, alegătorii au de ales între un candidat puternic, un politician care cu resurse proprii ar putea soluționa problemele și candidați proveniți dintr-un scenariu globalist care se întrec în promisiuni cine va cerși mai mulți bani din partea donatorilor internaționali”, a punctat Aurelian Lavric.

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie. La funcția de președinte al Republicii Moldova aspiră 8 candidați.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0