Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

EXCLUSIV: Sheriff încearcă revenirea lui Roberto Bordin

© Photo : Facebook / Football Club SheriffFootball Club Sheriff Tiraspol
Football Club Sheriff Tiraspol - Sputnik Moldova
Abonare
Sheriff poartă negocieri cu italianul Roberto Bordin, ultimul antrenor care a dus echipa tiraspoleană în grupele Europa League.

CHIȘINĂU, 23 oct – Sputnik. Tiraspolenii s-au despărțit în această săptămână de Zoran Zekic, chiar dacă a obținut 14 victorii în 14 meciuri în acest sezon. Croatul însă a ratat obiectivul de a o califica pe Sheriff în grupele Ligii Europa.

 O nouă victorie pentru Sheriff - Sputnik Moldova
Sport
VIDEO: Sheriff înregistrează un nou record în Divizia Națională
Pe 20 octombrie, după victoria cu Dinamo-Auto, scor 2-1, Zekic a declarat: ”Echipa mea și-a bătut joc de fotbal. Mereu este vinovat antrenorul, dar vreau să-i întreb pe jucători dacă nu le este rușine de acest joc”. În meciul cu Dinamo-Auto, Sheriff a smuls victoria în minutul 89, după golul marcat de ucraineanul Andrii Bliznichenko. În acest joc, pentru tiraspoleni a evoluat un singur jucător moldovean - internaționalul Veaceslav Posmac.

Sheriff va juca mâine pe propria arenă cu nou-promovata FC Florești. Meciul va conta pentru etapa a 16-a din Divizia Națională. Sheriff va fi condusă de pe bancă de Victor Mihailov, care îndeplinește interimatul.

Amintim că Roberto Bordin a pregătit-o pe Sheriff în perioada 4 noiembrie 2016 - 24 aprilie 2018, reușind să câștige două titlurile de campion, o Cupă a Moldovei și Supercupa. În sezonul 2017-2018 a Ligii Europa, italianul a dus-o pe Sheriff în grupele Europa League, fiind la un pas de calificarea în șaisprezecimile de finală ale competiției. Sheriff a acumulat 4 puncte în meciurile cu Lokomotiv Moscova și a terminat pe locul 3 în grupă, cu 9 puncte, la fel ca a doua clasată, Copenhaga.

Bordin are 55 de ani. El le-a mai antrenat pe Triestina (2016) și Neftchi Baku (2016-2018). În calitate de jucător s-a remarcat la Napoli, unde a evoluat în perioada 1993-1997.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0