Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Putin, despre situația din Moldova în ajunul alegerilor

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaRussia Putin Valdai Discussion Club
Russia Putin Valdai Discussion Club - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul rus s-a referit în cadrul platformei de dezbateri a clubului ”Valdai” și la procesul electoral din Moldova: urmărim și știm ce se întâmplă acolo.

CHIȘINĂU, 22 oct – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că Moscova urmărește atent ceea ce se întâmplă în Republica Moldova, referindu-se la procesul electoral din țara noastră, dar și la dependența mai multor domenii ale economiei moldovenești de Rusia.

“Observăm ce se întâmplă în Moldova și cunoaștem necesitățile poporului moldovenesc și în dezvoltarea democrației, și în dezvoltarea economiei, pe de altă parte. Însă vinul moldovenesc unde este cumpărat? În Franța vor cumpăra vinul moldovenesc?... Problema nu este doar în vin, dar și alte ramuri ale economiei sunt atât de legate de Rusia, însă nu pot exista normal, cel puțin deocamdată. Nicăieri, în afară de piața rusească, aceste produse nu sunt solicitate”, a declarat liderul rus în cadrul platformei de dezbateri a clubului Valdai.

Президент РФ Владимир Путин - Sputnik Moldova
Politică
Putin, despre “imixtiunea Rusiei” în alegerile din SUA
Vorbind despre campania de alegere a președintelui Moldovei, Putin a declarat: Sperăm că alegătorii vor aprecia eforturile actualului președinte (Dodon) în ceea ce privește dezvoltarea relațiilor cu Rusia.

Anul acesta, ședința clubului ”Valdai” are loc în perioada 20-22 octombrie la Moscova. Tema principală a întrunirii este ”Lecțiile pandemiei și noua agendă: cum să transformăm criza mondială într-o oportunitate pentru lume”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0