Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Foto: Accident teribil la Florești: Un tânăr, lovit de două automobile

© Photo : IP FloreștiДТП во Флорештах
ДТП во Флорештах - Sputnik Moldova
Abonare
Un grav accident rutier s-a produs în apropierea satului Gura Camencii din raionul Florești - un tânăr de 32 de ani a decedat la fața locului.

CHIȘINĂU, 21 oct - Sputnik. Un tânăr de doar 32 de ani din raionul Florești și-a pierdut viața după ce a fost lovit de două automobile. Potrivit Poliției, accidentul s-a produs în seara de 20 octombrie, la ora 20:00, pe drumul de legătura dintre satele Ciripcău și Gura Camencii.

”Grupul operativ a stabilit că, la data de 20.10.2020, in jurul orelor 20.00, un bărbat în vârsta de 32 ani, locuitor al raionului Floresti se deplasa pe partea dreaptă a carosabilului în timp ce se deplasa ca pieton din direcția satul Ciripcau spre satul Gura Camencii, a fost lovit de un automobil de model “Honda Civic”, care era condusă de un bărbat, de 30 ani, locuitor al municipiului Bălți. Ulterior pietonul fiind deja pe banda opusa de circulatie a fost lovit de alt automobil de model “VAZ ”, care se deplasa pe banda opusă, condus de un bărbat de 55 ani, locuitor al raionului Floresti. În urma impactului, pietonul a decedat la fata locului”, a declarat pentru Sputnik Moldova, ofițerul de presă al IP Florești, Ina Moscaliuc.
© Photo : IP FloreștiAccident grav la Florești
Foto: Accident teribil la Florești: Un tânăr, lovit de două automobile - Sputnik Moldova
Accident grav la Florești

Ambii șoferi au fost supuși testării cu aparatul “Drager” care a arătat că nici unul din ei nu au consumat băuturi alcoolice.

Oamenii legii urmează să stabilească stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0