Cursul valutar: Ce se întâmplă cu principalele valute

© Sputnik / Mihai CarausВалюта
Валюта - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi nu se vor înregistra fluctuații semnificative pe piața valutară. Cotațiile principalelor valute de referință rămân aproape neschimbate în comparație cu ziua de ieri.

CHIȘINĂU, 21 oct - Sputnik. Banca Națională a Moldovei anunță că astăzi un dolar va putea fi cumpărat cu 17 lei, un euro cu 20,08 lei, iar o hrivnă ucraineană cu 59 de bani. Leul românesc valorează astăzi 4,11 lei moldovenești - cu un ban mai mult decât ieri. Rubla rusească costă 0,21 de bani.

© Photo : BNMCursul valutar pentru 21.10.2020
Cursul valutar: Ce se întâmplă cu principalele valute  - Sputnik Moldova
Cursul valutar pentru 21.10.2020

De altfel, în afară de cotația leului românesc se schimbă și cea a rublei, însă aceste modificări vor fi neesențiale și se vor resimți doar în cazul în care oamenii vor dori să schimbe sume mari de bani. Ieri rubla rusească a costat 0,2191 de lei, iar astăzi 0,2185 de bani. Se va schimba neesențial și cotația monedei unice. Euro se va scumpi cu mai puțin de un ban. 

Ieri majoritatea caselor de schimb au cumpărat euro cu 19,94 de lei și l-au vândut cu 20,05 bani. Dolarul a putut fi cumpărat cu 16,95 lei. Prețul de vânzare la majoritatea caselor a fost de 17,04 lei. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0