Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ion Ceban anunță schimbări în grădinițele din Capitală - detalii

CC0 / Pixabay / FeeLoona / Детский сад
Детский сад - Sputnik Moldova
Abonare
Autoritățile orașului au considerat că este necesară centralizarea achiziţiilor publice ale produselor alimentare pentru copiii din grădiniţele municipiului. Acest lucru e necesar pentru a furniza instituțiilor bunuri de aceeași calitate, origine și la același preț.

CHIȘINĂU, 20 oct – Sputnik. Grădinițele din Chișinău vor avea un meniu unic. Despre asta a scris pe pagina sa de Facebook primarul de Chișinău, Ion Ceban.

”Meniu Unic” în grădinițele din capitală! În scopul centralizării achiziţiilor publice ale produselor alimentare pentru copiii din grădiniţele din municipiul Chişinău, a fost semnat Acordul de consorţiu între Direcţia generală educaţie, tineret şi sport şi Direcţiile de profil din sectoare”, a subliniat Ceban.

Potrivit lui, obiectivul acestui acord este creşterea eficienţei achiziţiilor publice şi utilizarea optimă a mijloacelor financiare, precum şi asigurarea unui ”Meniu Unic” în grădinițele din calitală.

Один день ученика в пандемии - Sputnik Moldova
Societate
Schimbări în școli și grădinițe: Ordinul ministrului

”Ca urmare a procedurii comune de achiziţie, în toate grădiniţele se vor livra produse de aceeaşi calitate, origine şi la acelaşi preţ, asigurând o echitate”, a explicat primarul.

Totodată, el a amintit că săptămâna trecută grupul tehnic intersectorial s-a întrunit pentru a discuta pe marginea caietului de sarcini pentru procurarea produselor alimentare în grădiniţe.

”Săptămâna trecută grupul tehnic intersectorial s-a întrunit pentru a discuta pe marginea caietului de sarcini pentru procurarea produselor alimentare în grădiniţe, iar către sfârşitul săptămânii va fi lansată procedura de achiziţii privind procurarea produselor”, a precizat Ceban.

Primarul Capitalei a precizat că va insista şi în continuare ca alimentaţia copiilor din şcoli şi grădiniţe să corespundă normelor în vigoare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0