Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vin înghețurile! Cum va fi vremea în următoarele șapte zile

© Sputnik / Павел Львов / Accesați arhiva multimediaРастения, покрытые инеем
Растения, покрытые инеем - Sputnik Moldova
Abonare
Săptămâna începe cu înghețuri. Așa cum au anunțat anterior meteorologii, astăzi trebuie să ne așteptăm la frig, așa că ar fi bine să ne îmbrăcăm mai gros.

CHIȘINĂU, 19 oct - Sputnik. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în nordul țării pe parcursul zilei se așteaptă temperaturi cuprinse între +12...+15 grade, în centru vor fi +13...+16 grade, iar la sud termometrele vor indica +14...+17 grade Celsius. Noaptea, valorile termice vor fi cuprinse între +2 și +7 grade Celsius. Vântul va sufla din nord-vest cu 1-6 metri pe secundă. Presiunea atmosferică va fi ridicată. 

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de StatPrognoza vremii pentru următoarele 7 zile
Vin înghețurile! Cum va fi vremea în următoarele șapte zile  - Sputnik Moldova
Prognoza vremii pentru următoarele 7 zile

Astăzi, la ora 15:25 intră în vigoare Codul Galben de Înghețuri emis de meteorologi. Astfel, pe parcursul nopții și dimineața la suprafața solului se prevăd înghețuri de -1...-3 grade Celsius, iar temperatura aerului va fi izolat de -1...-2 grade. Aceleași valori se vor menține și marți.

Din 21 octombrie, temperaturile vor crește treptat și se vor înregistra maxime termice ale aerului de până la 22 de grade Celsius pe timp de zi. În această săptămână, precipitații nu se așteaptă. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0