Un avion s-a întors pe Aeroportul Chișinău imediat după decolare

© Sputnik / Miroslav RotariСамолет
Самолет - Sputnik Moldova
Abonare
Un reprezentant al companiei aeriene a oferit detalii despre incidentul produs dimineață cu avionul FlyOne. Nava a fost nevoită să se întoarcă pe Aeroportul Internațional Chișinău imediat după decolare. 

CHIȘINĂU, 18 oct – Sputnik. Un avion al companiei aeriene moldovenești FlyOne cu 173 de pasageri la bord a fost nevoit să se întoarcă pe Aeroportul Internațional Chișinău la câteva minute de la decolare. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către managerul de PR al operatorului avia Valeria Dumitriu. 

"Avionul charter 5325 către Sharm El-Sheikh al companiei Flyone a decolat în această dimineață conform programului, la ora 09.00, de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Câteva minute mai târziu, piloții au primit un avertisment de la sol cu ​​privire la un posibil defect al aeronavei", a spus interlocutoarea.

Potrivit Valeriei Dumitriu, conform protocoalelor, s-a decis revenirea pe Aeroportul Internațional Chișinău pentru a nu pune în pericol viața pasagerilor și a echipajului.

"Toți cei 173 de pasageri aflați la bord, precum și echipajul, nu au fost răniți. Aterizarea a fost efectuată în condiții de siguranță maximă. La aeroport, oamenii au primit apă. Au zburat cu un alt avion spre Sharm El-Sheikh la ora 14:00", a mai reprezentanta companiei aeriene.

Toți pasagerii au ajuns în siguranță la destinație. 

Будь в курсе всех новостей в Молдове и мире! Подпишись на наш канал в Telegram>>>

Смотрите Video и слушайте Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0