Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie la Drochia: Un șofer a ars de viu în propria mașină

© Photo : dse.mdMașină în flăcări
Mașină în flăcări - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident teribil s-a produs în această noapte în raionul Drochia. Un bărbat, în vârstă de 29 de ani, a ars de viu, după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat și a luat foc.

CHIȘINĂU, 17 oct - Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Drochia, Ina Moscaliuc, a declarat pentru Sputnik Moldova că după miezul nopții, a parvenit o informație telefonică la Serviciul 112, precum că la intrarea în satul Zgurița este un automobil răsturnat care a luat foc și posibil sunt persoane decedate.

Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Societate
Accident în lanț în Capitală: Patru mașini au fost avariate
"În rezultatul cercetării și examinării circumstanțelor la fața locului, s-a constat un un bărbat de 29 de ani, locuitor al raionului Drochia, conducând un automobil ”Kia Optima”, la intrarea în localitatea Zgurița, nu a respectat limita de viteză și a tamponat o remorcă destinată transportării containerelor, fără încărcătură, care era tractată de un tractor, condusă de un tânăr de 24 de ani. În consecință, automobilul s-a răsturnat și a luat foc, iar șoferul fiind blocat în unitatea de transport a decedat la fața locului", a precizat Ina Moscaliuc. 

Totodată, conducătorul tractorului a fost testat alcoolscopic și s-a constatat că nu era băut. El a fost transportat la Spitalul Raional Drochia pentru îngrijiri medicale. Oamenii legii au inițiat o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele cazului. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0