Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Sondaj: Iată câți cetățeni ruși au încredere în Vladimir Putin

© Sputnik / Mikhail Klimentyev / Trecere la banca de fotografiiПрезидент РФ В. Путин обратился к участникам VII Форума регионов РФ и Белоруссии
Президент РФ В. Путин обратился к участникам VII Форума регионов РФ и Белоруссии - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Fundația ”Opinia Publică” (FOM) a publicat datele unui sondaj realizat recent care arată gradul de încredere al cetățenilor ruși față de președintele Vladimir Putin și premierul Mihail Mișustin.

CHIȘINĂU, 16 oct - Sputnik. Potrivit unui sondaj al Fundației ”Opinia Publică” (FOM), 58% dintre rusi au încredere în președintele Vladimir Putin, informează RIA Novosti.

Putin și Trump - Sputnik Moldova
Putin se bucură de o încredere internațională mai mare decât Trump

De asemenea, datele sondajului arată că 29% dintre respondenți „mai degrabă nu au încredere” în șeful statului, 13% consideră că este dificil să răspundă. În același timp, 61% dintre respondenți consideră că Putin, își exercită bine atribuțiile sale, 23% au opinia contrară, iar alte 15% consideră că le este greu să răspundă.

Activitatea prim-ministrului Federației Ruse, Mihail Mișustin, este evaluată cu 48% ca fiind bună, 18% - rea, 34% consideră că le este dificil să răspundă.

Sondajul telefonic național a fost realizat în perioada 9-11 octombrie în rândul a 4 mii de respondenți cu vârsta de 18 ani și mai mult. Eroarea statistică nu depășește 1,9%.

În urmă cu o săptămână, potrivit unui sondaj FOM, au fost înregistrat un rezultat similar privind gradul de încredere în președinte și prim-ministru.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0