Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ex-directorul combinatului de vinuri „Cricova”, răpus de Covid-19

© Sputnik / Miroslav RotariВинные подвалы Криково
Винные подвалы Криково - Sputnik Moldova
Abonare
Valentin Bodiu, ex-directorul combinatului de vinuri „Cricova”, a decedat ca urmare a complicațiilor infecției cu Covid-19.

CHIȘINĂU, 16 oct - Sputnik. Ex-directorul combinatului de vinuri „Cricova” a decedat în urma complicațiilor provocate de infectarea cu noul coronavirus. Informația a apărut pe canalul de telegram COVID-19 Moldova.

Din 1987, pe parcursul a aproximativ 30 de ani, Valentin Bodiul a condus această întreprindere. După ce a împlinit 65 de ani, în mai 2016, el a fost nevoit să părăsească acest post, având în vedere că legislația nu-i permitea să mai conducă instituția după împlinirea acestei vârste.

Укол  - Sputnik Moldova
A fost găsit un nou medicament eficient împotriva COVID-19

În luna decembrie 2017, Procuratura Anticorupţie, condusă la acea etapă de Viorel Morari, informa despre reținerea, iar apoi anunțarea celor doi în căutare pentru ”abuz de serviciu şi depăşirea atribuţiilor de serviciu, soldate cu urmări grave”. În urma studierii minuțioase a probatoriului, recent, Procuratura Anticorupție a anunțat că a ajuns la concluzia că faptele persoanelor respective nu întrunesc elementele infracțiunii.

Procuratura Generală anunță că fostul director al Combinatului de Vinuri ”Cricova”, Valentin Bodiul, și un agent economic au fost scoși de sub urmărire penală, iar dosarul în care cei doi erau vizați a fost clasat. 

În acest context, Procuratura Generală își cere public scuze pentru acțiunile ilegale ale fostei conduceri a Procuraturii Anticorupție, în privința persoanelor respective timp de aproximativ 3 ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0