Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Centrul „Vector” a înregistrat un vaccin împotriva coronavirusului

© Photo : Пресс-служба Роспотребнадзора / Accesați arhiva multimediaВакцина от коронавируса "ЭпиВакКорона"
Вакцина от коронавируса ЭпиВакКорона - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele rus Vladimir Putin a anunțat înregistrarea celui de-al doilea vaccin rusesc - este vorba de vaccinul dezvoltat de Centrul Vector din Novosibirsk.

CHIȘINĂU, 14 oct - Sputnik. Centrul „Vector” din Novosibirsk a înregistrat al doilea vaccin rusesc împotriva coronavirusului, a declarat președintele Vladimir Putin, la începutul ședinței cu membrii Guvernului, informează RIA Novosti.

Vaccinul rusesc împotriva COVID 19 ar putea ajunge în CSI - Sputnik Moldova
Video
Vaccinul rusesc împotriva COVID 19 ar putea ajunge în CSI

Medicamentul este sigur, primele 60 de mii de doze vor fi produse în viitorul apropiat, a declarat vicepremierul Tatiana Golikova.

Șeful statului a adăugat că Golikova și șeful Rospotrebnadzor, Anna Popova, au fost deja vaccinați cu noul vaccin, în cadrul studiilor clinice.

Acesta este al doilea medicament rus pentru prevenirea noului virus, primul - „Sputnik V” - a fost înregistrat la mijlocul lunii august.

De asemenea, se lucrează la crearea unui vaccin viu de la Centrul Ciumakov pentru Cercetare și Dezvoltare a Preparatelor Imunobiologice din Academia Rusă de Științe.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0