Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov, despre respectarea înțelegerilor comerciale cu SUA și China

© Sputnik / Владимир Песня / Accesați arhiva multimediaSerghei Lavrov
Serghei Lavrov - Sputnik Moldova
Abonare
Rusia nu are motive să se distanțeze nici de SUA, nici de China în ceea ce ține de înțelegerile comerciale, a declarat ministrul Afacerilor Externe ale Rusiei, Serghei Lavrov.

СПУТНИК_LIVE: Сергей Лавров дает интервью российским журналистам - Sputnik Moldova
Video
Video - Serghei Lavrov răspunde la întrebările Sputnik
CHIȘINĂU, 14 oct - Sputnik. Ministrul rus de externe, Sergei Lavrov, a făcut această declarație într-un interviu acordat posturilor de Radio Sputnik, "Komsomolskaia Pravda" și "Govorit Moskva", interviu care a fost transmis în direct de Sputnik.

"Eu nu văd motive din care noi ar trebuie să ne distanțăm de cineva. Să te distanțezi de înțelegerile pe care noi le considerăm reciproc avantajoase și funcționale ar fi prostie. Să ne distanțăm de aceste înțelegeri, în cazul dat cu China, pentru a demonstra că noi putem țese intrigi – de ce? și încă în detrimentul nostru", a declarat Lavrov în interviul acordat jurnaliștilor de la cele trei posturi de radio.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0