Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Încă un deputat s-a infectat cu noul coronavirus

© Sputnik / Mihai CarausVlad Batrîncea
Vlad Batrîncea  - Sputnik Moldova
Abonare
Vicepreședintele Parlamentului Vlad Batrîncea, șeful staff-ului electoral al lui Igor Dodon, a fost diagnosticat cu COVID-19.

CHIȘINĂU, 12 oct - Sputnik. Deputatul PSRM Vlad Batrîncea a fost testat pozitiv cu COVID-19. Parlamentatul este internat în spital, dar alte detalii despre starea lui de sănătate nu se cunosc. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de purtătorul de cuvânt al Partidului Socialiștilor, Irina Astahova.

Город Кишинев - Sputnik Moldova
Societate
COVID-19: Peste 50 de persoane sancționate în doar două zile
În data de 29 septembrie, și parlamentarul socialist Corneliu Furculiță a anunțat pe pagina sa de Facebook că s-a infectat cu noul coronavirus. Deputatul a menționat că se tratează la domiciliu și urmează cu strictețe recomandările medicilor. Anterior și alți deputați s-au infectat cu coronavirus. Este vorba despre reprezentanții PRO Moldova Ruxanda Glavan și Oleg Sîrbu, democratul Eugeniu Nichiforciuc, socialiștii Vladimir Mizdrenco și Adrian Lebedinschi, deputatul PPDA Arina Spătaru și neafiliatul Genadie Verdeș. 

Purtătorul de cuvânt al Parlamentului, Liliana Anghel, a declarat pentru Sputnik Moldova că până acum și 11 angajați ai Secretariatului Parlamentului au fost testați pozitiv cu COVID-19.

De asemenea, săptămâna trecută s-a infectat ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi. Acesta se tratează la domiciliu. În data de 11 octombrie și ministrul de Interne, Pavel Voicu, a anunțat că s-a infectat cu coronavirus pentru a doua oară. Șeful de la MAI se află în secția de terapie intensivă. De la începutul pandemiei, în țară s-au confirmat 62 151 de cazuri de COVID-19. În total 44 357 de pacienți s-au vindecat, iar 1 461 au decedat. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0