Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Rezultatul Grecia - Moldova: ”Tricolorii” ratează un penalty, joc în 9 oameni

© REUTERS / COSTAS BALTASMeciul de fotbal Grecia - Moldova
Meciul de fotbal Grecia - Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Naționala de fotbal a Moldovei a fost învinsă de Grecia, cu 0-2, în cel de-al treilea meci din cadrul Ligii Națiunilor. Golurile de la Atena au fost marcate de Bakasetas (45+3-penalty) și Mandalos (50).

În minutul 45+1, Posmac l-a faultat pe Pavlidis în careu, iar arbitrul Dennis Higler l-a eliminat pe fundașul de la Sheriff și a arătat la punctul cu var. Bakasetas a deschis scorul după ce l-a executat pe portarul Namașco.

La 5 minute după reluare, ”tricolorii” au mai încasat un gol. Mandalos a înscris din interiorul careului. În minutul 85, Marandici, abia intrat în teren, s-a accidentat, iar selecționerul Engin Firat nu a mai putut să facă o modificare. Chiar și în 9 oameni, Reabcik a surprins defensiva elenă, urcând în atac. Rota l-a faultat pe fundașul de la Pacos de Ferreira și centralul olandez a dictat penalty. Numai că șutul lui Milinceanu a fost parat de Vlachodimos.

Selecționerul Engin Firat a folosit următorii jucători: Namașco, Reabciuk, Mudrac, Armaș, Posmac, Ioniță (Racu 76), Cociuc, Caimacov (Epureanu 46), Nicolaescu (Milinceanu 58), Plătica, Rață (Marandici 66).

Pe 14 octombrie, Moldova va juca pe stadionul Zimbru împotriva Sloveniei, care a învins Kosovo, cu 1-0. În clasament, Grecia și Slovenia au câte 7 puncte după 3 partide disputate. Moldova și Kosovo acumulează câte un punct.

Fluxul de știri
0