Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19 în Moldova: Număr mare de cazuri noi și decese

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății a prezentat informații actualizate cu privire la evoluția situației epidemice din țară.

CHIȘINĂU, 9 oct - Sputnik. În ultimele 24 de ore în țară au fost confirmate 918 cazuri de infectare cu COVID-19, după ce au fost procesate 3493 de teste. Nouă cazuri sunt de import - trei din Turcia, trei din Italia, unul din Ucraina, unul din Ungaria și unul din Germania.

Лототрон с шарами  - Sputnik Moldova
OMS, avertisment sumbru: Compară COVID-19 cu loteria

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus de la începutul pandemiei a ajuns la 60 833. 

Din numărul total de persoane la care astăzi a fost confirmat virusul 54 sunt lucrători medicali. S-au îmbolnăvit 20 medici, 24 de asistenți medicali și 10 persoane care reprezintă personalul auxiliar. 

În prezent sunt 781 de pacienți în stare gravă. 42 dintre ei sunt conectați la aparate de respirație asistată. 1827 de persoane sunt în stare de gravitate medie, iar ceilalți sunt în stare satisfăcătoare. 

Între timp, alte 481 de persoane s-au tratat de COVID-19 și au fost externate. De la începutul pandemiei, 43 489 de oameni s-au vindecat de coronavirus. 

S-au înregistrat din păcate și noi decese. Au decedat din cauza complicațiilor provocate de COVID-19 optsprezece pacienți cu vârste cuprinse între 44 și 84 de ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0