Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

VIDEO: A făcut drift, iar acum va rămâne fără permis

CC0 / Pixabay / jarmoluk / Mașină
Mașină 
 - Sputnik Moldova
Abonare
Șoferul unui Mercedes a fost surprins noaptea trecută în timp ce făcea drift pe o stradă din Capitală. Turațiile motorului au atras atenția oamenilor care au filmat momentul. Acum, conducătorul auto riscă să rămână fără permisul de conducere.

CHIȘINĂU, 7 oct - Sputnik. În imaginile postate pe un grup de pe Facebook se vede cum un Mercedes face drift pe bulevardul Moscovei din sectorul Râșcani al Capitalei. Unii internauți au făcut glume pe seama șoferului, alții însă au atras atenția că în asemenea situații se pot produce accidente rutiere. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Național de Securitate Publică, Natalia Golovco, a declarat pentru Sputnik Moldova că oamenii legii s-au sesizat cu privire la acest incident.

”Noi am înregistrat cazul și sperăm cât mai curând să identificăm șoferul. Acest gest al conducătorului auto este catalogat drept condus agresiv, iar pentru astfel de încălcări legislația prevede ridicarea permisului de conducere a șoferului până la emiterea unei decizii de către instanța de judecată”, a precizat Natalia Golovco.

Recent, în Republica Moldova au fost înăsprite sancțiunile pentru șoferii vitezomani. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0