Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un bărbat infectat cu COVID-19 a încercat să fugă din spital

© Photo : Пресс-служба Минобороны РФ / Accesați arhiva multimediaМедицинская техника у койки в палате полевого госпиталя в Бергамо
Медицинская техника у койки в палате полевого госпиталя в Бергамо - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat infectat cu coronavirus a încercat să fugă din spital și nu oricum, ci a vrut să coboare pe fereastră cu ajutorul unei frânghii improvizate din cearșafuri. Totul s-a întâmplat în regiunea transnistreană.

CHIȘINĂU, 6 oct - Sputnik. Presa din regiunea transnistreană anunță că bărbatul de 50, infectat cu COVID-19, a încercat să fugă din spitalul central din Bender, după miezul nopții.

Institutul oncologic  - Sputnik Moldova
Societate
COVID-19: Sistemul de Sănătate a mai pierdut un angajat
Medicul de gardă a observat că pacientul lipsește și a început să-l caute. Bărbatul și-a făcut un plan cum să fugă din spital. El a încercat să coboare pe fereastra de la toaletă. A făcut o funie din cearșafuri și a legat-o de calorifer.

În timp ce cobora, bolnavul a fost observat de către o altă pacientă de la etajul patru, care a început să țipe. În acel moment, pacientul a scăpat din mâni frânghia improvizată și a căzut la pământ. În consecință, bărbatul s-a ales cu fracturi deschise la nas și maxilar, dar și cu mai multe coaste rupte. La fel, el a făcut șoc traumatic de gradul I. În prezent, pacientul este internat în secția de traumatologie. 

În urma investigațiilor efectuate, s-a dovedit că bărbatul este la evidența psihiatrului. Până acum, în regiunea transnistreană au fost confirmate 4 227 de cazuri de COVID-19, dintre care 2 946 de pacienți s-au vindecat, iar 105 bolnavi au murit. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0