Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O zi din viața unui polițist

Abonare
Chiar dacă au de îndeplinit o misiune mai specială față de cele ale altor categorii profesionale, polițiștii sunt și ei oameni și, în afara orelor de muncă, duc o viață ca toți ceilalți.

Corespondentul Sputnik Moldova a petrecut o zi alături de unul dintre ei.

Ofițerul Vadim Sinegur este angajat al secției „Asigurare Ordine Publică” din cadrul Inspectoratului Național de Securitate Publică.

Vadim Sinegur este polițist din anul 2018. Este căsătorit şi are o fetiţă de 7 ani. În cei doi ani de muncă, el a reușit deja să asigure ordinea publică în timpul câtorva proteste care au avut loc în Chişinău.

Soția lui ne-a declarat că are emoții de fiecare dată când își petrece soțul la muncă, în special, atunci când au loc manifestații de protest.

În zilele de muncă obişnuite, Vadim Sinegur este unul dintre acei polițiști care asigură ordinea publică în parcul „La Izvor” din sectorul Buiucani al Capitalei. Pentru a eficientiza activitatea în asemenea locuri, omul legii se deplasează prin parc cu bicicleta.

Potrivit ofițerului, fiecare zi de muncă este o provocare, pentru că nu ştie cu ce se poate sfârşi.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0