Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia ar putea închide iarăși granițele din cauza COVID-19

© Sputnik / Игорь Зарембо / Accesați arhiva multimediaСтоянка в аэропорту. Архивное фото
Стоянка в аэропорту. Архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Cu cât mai des circulă oamenii, cu atât mai multe cazuri de infectare se înregistrează în țară, consideră primul șef adjunct al comitetului social al Consiliului Federației Valeri Riazanski.

CHIȘINĂU, 5 oct - Sputnik. Din cauza creșterii numărului cazurilor de infectare cu COVID-19 în Rusia, frontierele țării ar putea fi închise din nou. Această opinie a fost exprimată de primul șef adjunct al comitetului social al Consiliului Federației Valeri Riazanski.

De asemenea, el nu a exclus că Rusia ar putea reduce numărul de curse. 

"Desigur, am putea închide granițele Federației Ruse, ne îndreptăm spre acest lucru", a spus Riazanski într-un comentariu pentru RIA Novosti.

Производство вакцины от COVID-19 на фармацевтическом заводе Биннофарм - Sputnik Moldova
Societate
OMS, recunoscătoare Rusiei pentru crearea vaccinului ”Sputnik V”
Potrivit senatorului, cu cât mai des circulă oamenii, cu atât mai multe cazuri de infectare se înregistrează în țară.

El a atras atenția asupra faptului că o serie de țări au introdus deja măsuri dure, în special, a fost introdusă carantina în Israel.

Menționăm că de la sfârșitul lunii septembrie s-a înregistrat o creștere treptată a numărului celor infectați cu coronavirus în Rusia. Numai în ultimele 24 de ore, 10.888 de locuitori ai țării au fost diagnosticați cu COVID-19.

În același timp, sediul operațional pentru combaterea răspândirii coronavirusului în Rusia nu a comentat încă posibilitatea închiderii frontierelor din cauza dinamicii bolii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0