Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Prognoza meteorologilor: Cum va fi vremea în acest weekend

© Sputnik / Alexei Danichev / Accesați arhiva multimediaНачало осени в Александровском парке Государственного музея-заповедника "Царское село" в Пушкине
Начало осени в Александровском парке Государственного музея-заповедника Царское село в Пушкине - Sputnik Moldova
Abonare
Zilele de weekend sunt mult așteptate de cei care vor să viziteze locuri pitorești sau să petreacă timpul cu familia în sânul naturii. Iată că sâmbătă și duminică vremea va fi tocmai potrivită pentru astfel de activități.

CHIȘINĂU, 3 oct - Sputnik. După mai multe zile cu temperaturi scăzute, Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că maximele vor crește în acest weekend până la 29 de grade Celsius. Astăzi în raioanele din nordul țării valorile termice vor oscila între +22..+25°С, în centru vor fi între +23..+26°С, iar în sudul țării se așteaptă între +27..+27°С. 

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de StatPrognoza vremii pentru următoarele 7 zile
Prognoza meteorologilor: Cum va fi vremea în acest weekend - Sputnik Moldova
Prognoza vremii pentru următoarele 7 zile

Presiunea atmosferică va fi normală, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla din sud-est cu 4-9 metri pe secundă. Duminică va fi și mai cald. În nord termometrele vor indica până la 27 de grade, în centru vor fi 28, iar la sud se așteaptă 29 de grade Celsius. Aceste valori se vor menține luni și marți, ulterior vremea se va răci. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0