Vremea se schimbă: Ce temperaturi vom avea astăzi

© Sputnik / Alexandr Kryazhev / Accesați arhiva multimediaДевушка с собакой в сквере в центре Новосибирска
Девушка с собакой в сквере в центре Новосибирска - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul Hidrometeorologic de stat anunță că vremea se va încălzi simțitor în următoarele zile. Iată ce valori termice sunt prognozate.

CHIȘINĂU, 2 oct - Sputnik. După mai multe zile cu temperaturi scăzute, valorile termice se ridică din nou. Serviciul Hidrometeorologic de Stat precizează că astăzi temperaturile vor crește mâine cu aproximativ 4 grade Celsius în timpul zilei.

În raioanele din nordul țării valorile termice vor oscila între +19..+22°С, în centru vor fi între +20..+23°С, iar în sudul țării se așteaptă între +21..+24°С. 

© Photo : SHSPrognoza meteo pentru 02 octombrie - 08 octombrie
 Vremea se schimbă: Ce temperaturi vom avea astăzi - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru 02 octombrie - 08 octombrie

În Capitală se așteaptă +20..+22°С. În timpul nopții valorile termice nu se vor schimba semnificativ. Minimele vor oscila între +8..+13°C.

Presiunea atmosferică va fi scăzută, cerul va fi variabil, iar precipitații nu se prevăd. Noaptea și dimineața izolat va fi ceața slabă. Vântul va sulfa din sud-est de la slab la moderat.

În weekend vremea se va încălzi și mai tare. Mercurul din termometre va urca până la 29 de grade Celsius. Precipitații nu se așteaptă sâmbătă și duminică. Și în următoarea săptămână vremea se va menține caldă. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0