Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

VIDEO: Prima dezbatere Biden-Trump - „Vrei să taci, omule?”

© AP Photo / Andrew HarnikДжо Байден
Джо Байден - Sputnik Moldova
Abonare
Prima dezbatere în campania prezidențială s-a dovedit a fi cu adevărat incitantă, cei doi candidați întrerupându-se constant reciproc ori de câte ori nu erau de acord sau erau supărați pe ceea ce spunea celălalt.

CHIȘINĂU, 30 sept - Sputnik. Candidatul democrat la alegerile prezidențiale din SUA, Joe Biden, „s-a năpustit” asupra președintelui Donald Trump la prima dezbatere prezidențială organizată marți la Cleveland.

Într-un videoclip care a devenit imediat viral, fostul vicepreședinte vorbea despre Curtea Supremă în timp ce președintele Trump a încercat să-l întrerupă, întrebând în mod repetat: „Cine este pe lista ta, Joe?” Filmările surprind chiar momentul în care se pare că Biden își pierde cumpătul, spunându-i lui Trump: „Vrei să taci, omule?”

Nu a fost singurul moment în care Biden s-a enervat, întrucât într-o altă secvență l-a numit pe președinte „clovn”.

„Este greu, cu acest clovn, să obții posibilitatea de a vorbi”, a spus Biden, ridicându-și mâinile în aer în semn de apărare și rugându-l pe moderator să-l scuze.

În același timp, Chris Wallace de la Fox News, care încerca să-și îndeplinească meseria de moderator, le-a spus oponenților să-și permită reciproc să-și termine gândul și să respecte timpul care le este oferit.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0