Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Halep ajunge la 16 victorii la rând după succesul cu Begu

© AFP 2024 / ANNE-CHRISTINE POUJOULATSimona Halep
Simona Halep - Sputnik Moldova
Abonare
Simona Halep (numărul 2 WTA) a trecut de Irina Begu (73 WTA), în turul II de la Roland Garros, scor 6-3, 6-4, după o oră și 24 minute de joc.

CHIȘINĂU, 30 sep – Sputnik, Ștefan Ursu. Simona a obținut a 16-a victorie la rând în circuitul feminin. De această dată a dispus de colega de la națională, Irina Begu, pe care a învins-o pentru a 8-a oară. Raportul de forţe s-a mai echilibrat în setul al doilea. S-a mers la egalitate până în al 8-lea game (4-4), însă la acest scor Simona a izbutit break-ul pentru ca apoi să încheie partida pe serviciul propriu.

Simona Halep - Sputnik Moldova
Sport
Meciul Halep - Begu: Duelul românesc de la Roland Garros

Halep vine după trei turnee câștigate la rând și este marea favorită și la cucerirea trofeului de la Paris. Dacă se va impune la Roland Garros, Simona va redeveni numărul unu mondial.

Pentru Simona Halep urmează duelul de vineri din turul III cu americanca de 19 ani, Amanda Anisimova. Va fi o partidă în care românca îşi va putea lua revanşa pentru eliminarea-şoc pe care a suferit-o anul trecut la French Open. Atunci, fostul lider mondial a fost învins în sferturi de Anisimova, scor 2-6, 4-6. Această e şi singura întâlnire dintre cele două de până acum.  

În acest an, Anisimova, de origine rusă, are 11 victorii şi 7 înfrângeri în circuitul feminin. A ajuns în turul III de la French Open 2020, după 6-2, 6-0 cu Korpatsch și 6-2, 6-0 cu Pera.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0