Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

VIDEO: Ploaia a făcut prăpăd într-un sat din raionul Leova

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaInundații
Inundații - Sputnik Moldova
Abonare
Ploaia a fost așteptată în toate satele Moldovei, însă în unele regiuni a făcut prăpăd. În doar câteva ore, precipitațiile au distrus un drum din satul Covurlui, raionul Leova.

CHIȘINĂU, 29 sept - Sputnik. Deși plouă cu găleata, mai mulți localnici din satul Covurlui, raionul Leova, au ieșit să privească neputincioși cum precipitațiile au distrus un drum din localitate. Din imagini se vede cum apa a aluat la vale totul în cale. Un localnic a filmat ce se întâmplă și a postat înregistrarea pe pagina sa de Facebook. 

Responsabilii de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă ne-au spus că deja au fost informați despre această situație și în scurt timp vor reveni cu detalii pentru presă.

Meteorologii au instituit Cod Galben de instabilitate atmosferică pentru marți, 29 septembrie. Ploile vor cădea pe parcursul întregii zile, în averse puternice, însoțite de descărcări electrice, cu o cantitate de 15-49 de litri pe metru pătrat. Izolat, ploile vor fi și mai puternice, cu o cantitate a precipitațiilor de 50-70 de litri pe metrul pătrat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0