Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prin ce se va deosebi actuala campanie prezidențială de cea din 2016

© Sputnik / Rodion ProcaConstantin Olteanu
Constantin Olteanu - Sputnik Moldova
Abonare
Comentatorul politic Constantin Olteanu crede că actuala campanie electorală pentru alegerile prezidențiale nu se va deosebi esențial de cea din 2016, iar o bătălie a programelor electorale nu va avea loc.
Prin ce se va deosebi actuala campanie prezidențială față de cea din 2016

Constantin Olteanu spune că  platformele electorale în această campanie pentru prezidențiale nu se deosebesc prea mult de cele din scrutinul trecut pentru că problemele au rămas aceleași.

„Poate vor fi prezente mai multe mesaje legate de secetă, sănătate, iar candidații nu vor prezenta mesaje sofisticate, o luptă a programelor nu va avea loc”, a precizat Olteanu

El mai spune că mesajul populist va fi prezent în această campanie electorală, însă cetățenii sunt atenți la ceea ce se promite.

„Mesajul populist va fi prezent în această campanie, dar cetățenii sunt atenți la promisiuni pentru că o bună parte a electoratului înțelege că funcția de Președinte este limitată în atribuții, dar există și electorat care crede că Președintele va rezolva toate problemele și va avea grijă de toți, ceea ce este un neadevăr”, a punctat Constantin Olteanu.

Alegerile prezidențiale din Moldova vor avea loc la 1 noiembrie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0