Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: S-a rupt cerul în Capitală – avertizare meteo

© SputnikЛивень в Кишиневе
Ливень в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Prognozele meteorologilor s-au adeverit – în Capitală plouă torențial de mai bine de o oră, cu tunete și fulgere.

CHIȘINĂU, 29 sept – Sputnik. De astă noapte, a început să plouă în toată țara, așa cum au anunțat meteorologii. În Chișinău plouă torențial de mai bine de o oră, cu descărcări electrice.

Amintim că ieri a fost instituit  Cod Galben de instabilitate atmosferică a fost instituit de meteorologi pentru marți, 29 septembrie. Ploile vor cădea pe parcursul întregii zile, în averse puternice, însoțite de descărcări electrice, cu o cantitate de 15-49 de litri pe metru pătrat. Izolat, ploile vor fi și mai puternice, cu o cantitate a precipitațiilor de 50-70 de litri pe metrul pătrat.

Vântul se va înteți mult și local va căpăta caracteristicile vijeliei – va sufla în rafale de până la 15-18 metri pe secundă. Totodată, vremea s-a răcorit simțitor

© SputnikЛивень в Кишиневе, 29.09.2020
Video: S-a rupt cerul în Capitală – avertizare meteo - Sputnik Moldova
Ливень в Кишиневе, 29.09.2020

Miercuri, 30 septembrie, sunt așteptate maxime termice ale aerului cu un grad în scădere: +15..+18 grade Celsius în nord, +16..+19 grade în centru și +17..+20 de grade în sud.

Vremea se va menține răcoroasă până pe 2 octombrie, după care iarăși sunt așteptate temperaturi de +28..+30 de grade Celsius, potrivit meteorologilor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0