Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19: Din nou un număr mare de infectări

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentanții Ministerul Sănătății au prezentat informații actualizate cu privire la situația epidemică din țară legată de răspândirea infecției COVID-19.

CHIȘINĂU, 29 sept - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că alte 835 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 4 cazuri sunt de import: Turcia - 3, Marea Britanie - 1. Total teste efectuate – 2 787 dintre care primar au fost 2 564 şi repetat – 223. Astfel, bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 52 029 cazuri. 

Parlament - Sputnik Moldova
Politică
Încă un deputat s-a infectat cu COVID-19
Din numărul total de persoane care au fost confirmate astăzi cu COVID-19, 58 sunt lucrători medicali: medici - 26, asistenți medicali - 23, personal auxiliar - 9.

În prezent, 568 de pacienți se află în stare gravă, dintre care 36 sunt conectați la aparate de respirație asistată, iar 1 576 sunt în stare de gravitate medie. Ceilalţi pacienţi sunt în stare satisfăcătoare.

Între timp, alte 362 de persoane au fost tratate și externate. De la începutul pandemiei, 38 579 pacienți s-au vindecat de COVID-19.

Din păcate s-au înregistrat și noi decese. Ministerul Sănătății informează că astăzi au murit din cauza complicațiilor provocate de coronavirus nouă persoane, cu vârste cuprinse între 61 și 82 de ani. În total, de la începutul pandemiei și-au pierdut viața 1 310 oameni. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0