Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Polițiștii moldoveni, dotați cu 52 de mașini de teren noi

Abonare
Astăzi, în Capitală, în cadrul unei ceremonii festive, au fost repartizare a 52 de automobile pentru grupele operative de urmărire penală din cadrul unităților teritoriale ale Poliției și municipiul Chișinău.

Șeful Inspectoratului General de Poliție, Sergiu Paiu, a declarat în cadrul ceremoniei festive că această achiziție va acoperi practic deficitul de mașini de teren pe car îl avea până în prezent Poliția din Republica Moldova.

Авто на парковке - Sputnik Moldova
Guvernul anunță schimbări radicale pentru șoferii moldoveni - iată de când
"Poliția primește în dotare 52 de autospeciale operaționale de terne, destinate îmbunătățirii capacității de reacționare la apelurile de urgență și modernizarea poliției. Cu aceste vehicule acoperim 90 de procente din numărul total de automobile de teren necesare poliției. Aceste mașini vor ajunge în toate raioanele țării, acolo unde se atestă un deficit al lor", a declarat șeful Inspectoratului General de Poliție.

Sergiu Paiu spune că scopul achiziției este să se sporească numărul patrulelor și să se intervină la apelurile de urgență în timp cât mai util și operativ în orice colț al Republicii Moldova, indiferent de condițiile meteo.

Din cele 52 de automobile pentru Poliție, 11 vor fi repartizate în Chișinău, celelalte la inspectoratele de poliție din țară. Automobilele sunt de model Dacia Duster.

Valoarea totală a achiziției de mașini este de 20 de milioane de lei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0