Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incredibil, au căzut primii fulgi de nea: Vremea în zilele următoare

© Sputnik / Игорь Михалев / Accesați arhiva multimediaFulgi de zăpadă
Fulgi de zăpadă - Sputnik Moldova
Abonare
Luni au căzut primii fulgi de zăpadă în orașul Ekaterinburg din Federația Rusă. RIA Novosti transmite că, mai bine zis, dimineața devreme, a căzut lapoviță, zăpada nu s-a menținut, de cum am atins asfaltul, fulgii grei de apă s-au și topit.

CHIȘINĂU, 21 sept - Sputnik. Centrul Hidrometeorologic din Ural a anunțat că noaptea, în Ekaterinburg au avut loc înghețuri, pe parcursul zilei de astăzi însă mercurul în termometre va atinge valori de +5.. +7 grade Celsius.

Vom menționa că și în Republica Moldova s-a înregistrat o scădere bruscă a temperaturii aerului, încât și astăzi mai este în vigoare Codul Galben de scădere bruscă a temperaturii aerului: de la vreme caniculară m ajuns la maxile de +25.. de grade Celsius.

Dar în următoarele zile, vreme treptat se va încălzi, astfel că vineri și sâmbătă vom ajunge la maxime de +30 de grade Celsius.

Începând cu duminica viitoare vremea ar putea să se răcească treptat. Deocamdată, ploi nu sunt prognozate.

© Photo : SHSPrognoza meteo pentru 21 - 27 septembrie 2020
Incredibil, au căzut primii fulgi de nea: Vremea în zilele următoare - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru 21 - 27 septembrie 2020

Până pe 25 septembrie este în vigoare Codul Galben de pericol excepțional de izbucnire a incendiilor din cauze naturale, ca efect al secetei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0