Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Andrian Mardare a devenit campion balcanic cu cel mai bun rezultat

© Sputnik / OsmatescoAdrian Mardare
Adrian Mardare - Sputnik Moldova
Abonare
Atleții Andrian Mardare și Maxim Răileanu au devenit la Cluj campioni balcanici. Mardare a înregistrat rezultatul 83.60 metri la aruncarea suliței, fiind declarat cel mai bun atlet al competiției, în timp ce Maxim Răileanu a parcurs distanța de 5000 metri în 14:09.23.

CHIȘINĂU, 21 sept – Sputnik. Frații Serghei Marghiev și Zalina Petrivskaya au ocupat locul 3 la aruncarea ciocanului. Pe treapta a treia a podiumului de premiere s-a clasat și echipa feminină de ștafetă 4x100 metri formată din Diana Podoleanu, Anastasia Senchiv, Tatiana Contrebut și Iuliana Dovganici.

De asemenea, în week-end au evoluat și următorii sportivi moldoveni:

1. Tenismenul Radu Albot nu a reușit să obțină a doua victorie la turneul ATP de la Hamburg. El a fost eliminat de americanul Tennys Sandgren, numărul 49 ATP, scor 1-6, 6-7.

Молдавский теннисист Раду Албот - Sputnik Moldova
Sport
Radu Albot obține prima victorie a anului

2. Fotbalistul Nicolae Milinceanu a avut parte de un debut fabulos în Super League elvețiană. Atacantul moldovean a dat un gol și o pasă de gol în egalul lui Vaduz pe terenul lui Basel, scor 2-2!

3. Moldova a cucerit 4 medalii de aur și 3 de bronz la Olympic Hopes Regatta din Ungaria la canoe, rezervat sportivilor până la 18 ani. Mihai Culceac din Bălți a cucerit aurul la 1000 metri la Under 15, iar Mihai Chihai din Chișinău s-a impus pe aceiași distanță la Under 17. Cei doi sportivi au concurat și la dublu și au cucerit aurul la 500 și 1000 de metri.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0