Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Important! Mai multe străzi din Chișinău vor fi închise

© Sputnik / Miroslav RotariАвтомобильная пробка
Автомобильная пробка - Sputnik Moldova
Abonare
Autoritățile municipale anunță că traficul rutier va fi suspendat pe mai multe străzi în următoarea perioadă. Asta pentru că vor fi realizate diverse lucrări importante. Iată despre ce artere este vorba.

CHIȘINĂU, 20 sept. - Sputnik. Municipalitatea anunță că până la sfârșitul lunii noiembrie traficul rutier va fi suspendat pe mai multe străzi din Capitală. În perioada 21 septembrie - 30 octombrie, circulația va fi sistată pe strada Mitropolit Dosoftei, în perimetrul străzilor Tricolorului și Sfatul Țării. Asta pentru că se vor executa lucrări de reabilitare a colectorului menajer.

Strada Albișoara a intrat în reparație. Pe mai multe tronsoane a fost suspendată circulația rutieră - Sputnik Moldova
Strada Albișoara din Chișinău, în reparație: Iată cum decurg lucrările
Tot de mâine până pe 30 noiembrie va fi suspendat traficul pe strada Albișoara, pe o singură bandă, pe tronsonul cuprins între strada Aleksandr Pușkin și strada Petru Rareș, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație a arterei de circulație.

Din data de 22 septembrie, de la ora 22:00, până în data pe 23 septembrie, ora 06:00, va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexei Mateevici, în perimetrul străzilor Aleksandr Pușkin și strada Mihai Eminescu, din cauza lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer.

În aceste condiții, locuitorii Capitalei sunt îndemnați să fie înțelegători. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0