Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cine îi vrea moartea lui Trump? Președintele a primit otravă

© AP Photo / Evan VucciDonald Trump
Donald Trump - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele american Donald Trump a primit un pachet cu otravă prin poștă. Presa internațională scrie că ar fi vorba despre o tentativă de omor asupra liderului de la Casa Albă.

CHIȘINĂU, 20 sept. - Sputnik. Un pachet care conţinea ricină, o otravă foarte periculoasă, a fost trimis la Casa Albă. Acesta însă a fost interceptat de forţele de ordine. Potrivit CNN, FBI şi Serviciul Secret investighează incidentul şi au două teste pe substanţa din pachet, confirmând că acesta conţinea ricină.

Donald Trump à la tribune de l'Assemblée générale de l'Onu - Sputnik Moldova
Trump uimește din nou: Surpriză la Adunarea Generală a ONU
Pachetele şi corespondenţa pentru Casa Albă sunt verificate într-o unitate din afara sediului. Nu este prima dată când Trump este ţinta unui atac cu ricină. Scrisori care conţin ingrediente de ricină au mai fost trimise preşedintelui american şi unor şefi ai Pentagonului în 2018. Atunci, de asemenea, au fost interceptate, iar un bărbat din Utah, William Clyde Allen III, a fost învinuit că le-a trimis.

I s-a întâmplat, de altfel, nu doar lui Trump, dar și predcesorului său. Actriţa Shannon Guess Richardson a fost condamnată în 2014 pentru că a trimis scrisori care conţin ricină preşedintelui Barack Obama, precum şi primarului din New York, Michael Bloomberg.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0