Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

COVID-19 în Moldova: Câte cazuri s-au înregistrat într-o zi

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat informații actualizate cu privire la situația epidemiologică din țară.

CHIȘINĂU, 20 sept - Sputnik. Astăzi au fost confirmate 260 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, după ce au fost efectuate 1142 de teste. Un singur caz este de import din Germania, iar celelalte sunt cu transmitere locală.

Лототрон с шарами  - Sputnik Moldova
OMS, avertisment sumbru: Compară COVID-19 cu loteria

Din numărul total de persoane la care astăzi a fost confirmată prezența virusului în organism 19 sunt lucrători medicali. S-au îmbolnăvit opt medici, 10 asistenți medicali și o persoană care reprezintă personalul auxiliar.

În prezent 596 de pacienți se află în stare gravă, inclusiv 37 conectați la aparate de respirație asistată, 1380 sunt în stare de gravitate medie, iar ceilalţi sunt în stare satisfăcătoare.

Între timp, alte 400 de persoane au fost tratate și externate. În total, de la începutul pandemiei 34 636 de persoane s-au vindecat de COVID-19.

Din păcate s-au înregistrat și noi decese. Au decedat din cauza COVID-19 un bărbat de 69 de ani din raionul Florești și o femeie de 54 de ani din regiunea transnistreană.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0