Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

VIDEO: Vizită la MOLDATSA de ziua Aviației Civile

Abonare
În contextul Zilei Aviației Civile, președintele țării Igor Dodon a vizitat Întreprinderea de Stat pentru Utilizarea Spațiului Aerian și Deservirea Traficului Aerian “MOLDATSA”.

CHIȘINĂU, 19 sept. - Sputnik. Șeful statului a discutat cu angajații MOLDATSA despre problemele cu care se confruntă ramura. 

"Am menționat importanța pe care o acordă actuala guvernare bunei funcționări a Aviației Civile naționale și asigurării securității aeronautice, subiectul respectiv fiind discutat de mai multe ori, inclusiv în cadrul Consiliului Suprem de Securitate", a precizat Igor Dodon într-o postare pe Facebook.

Șeful statului a remarcat că acest sector a fost grav afectat de pandemia COVID-19.

"În pofida acestui fapt, în perioada stării de urgență, Aviația Civilă a asigurat transportarea dispozitivelor medicale, a medicilor și pacienților, a făcut posibilă reîntregirea multor familii, lucru pentru care am exprimat recunoștință și respect în numele întregii societăți", a menționat Igor Dodon.

În context, președintele a solicitat lucrătorilor din aviația civilă să își continue eforturile pentru a atinge și a menține cele mai înalte standarde profesionale. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0