Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Trafic suspendat: Ce se întâmplă sub podul de la Telecentru

© Sputnik / Mihai CarausPictură murală Telecentru
Pictură murală  Telecentru - Sputnik Moldova
Abonare
Mai multe acțiuni de divertisment vor fi organizate în acest weekend sub podul de la Telecentru. Din această cauză, traficul pe această porțiune de drum va fi suspendat.

CHIȘINĂU, 19 sept - Sputnik. Concursuri de desen pe asfalt pentru copii, expoziții, zone de relaxare, dar și demonstrații ale cicliștilor și ale celor pasionați de skateboard și role. Toate aceste activități vor fi organizate în acest weekend.

Pictura murală Pomul vieții - Sputnik Moldova
VIDEO - Pictură murală impresionantă, inaugurată la Chișinău
Potrivit Primăriei Chișinău, evenimentele se vor desfășura în data de 19 și 20 septembrie, de la ora 10:00 până la 18:00, sub podul din cartierul Telecentru. Pe durata desfășurării activităților, traficul în zonă va fi restricționat.

Totodată, astăzi, începând cu ora 19:30, vizitatorii vor avea posibilitatea să urmărească un spectacol de foc și lumină.

Potrivit Primăriei, organizatorii vor asigura desfășurarea activităților cu respectarea măsurilor de prevenire şi diminuare a răspândirii virusului COVID-19. Primarul Ion Ceban a precizat că astfel de evenimente vor mai fi organizate, dacă locuitorii orașului vor fi încântați de astfel de inițiative. 

"Ne propunem să transformăm capitala într-un loc în care cetățenii să se relaxeze și să se simtă bine alături de cei dragi", a declarat edilul Capitalei.

Recent, zidul de sub podul din cartierul Telecentru a fost pictat în cadrul campaniei naționale de relansare a turismului intern #NeamPornit. Pictura murală reprezintă o simbioză dintre identitatea vizuală a campaniei bazată pe brandul de țară „Pomul Vieții” și flora și fauna inclusă în Cartea Roșie a Moldovei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0