Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Bayern le-au dat 8 goluri și celor de la Schalke 04!

© AFP 2024 / CHRISTOF STACHEBayern Munchen vs Schalke 04. Bundesliga
Bayern Munchen vs Schalke 04. Bundesliga - Sputnik Moldova
Abonare
Bayern Munchen a început în forță cursa pentru câștigarea unui nou titlu de campioană! La doar 3 săptămâni de la cucerirea Ligii Campionilor şi la 5 de la meciul în care au umilit-o pe Barcelona, bavarezii au reuşit un alt rezultat incredibil.

CHIȘINĂU, 19 sep – Sputnik. Echipa antrenată de Hans-Dieter Flick a debutat cu o victorie de excepție în noul sezon din Bundesliga, 8-0 cu Schalke 04.

Finala Europa League 2020 - Sputnik Moldova
Sport
Sevilla este neînvinsă de jumătate de an, dar nu este favorită în finala Ligii Europa

Trei goluri au fost marcate de Serge Gnabry (4, 47, 59), iar Goretzka (19), Lewandowski (31, penalty), Muller (69), Sane (71) şi Musiala (81) și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor. Noua achiziție, Leroy Sane, venit pe 45 de milioane de euro de la City, a contribuit și el cu un gol, cel de 7-0.

Bayern a jucat în formula: Neuer - Pavard, Sule, Boateng (Richards 72), Lucas Hernandez - Goretzka (Tolisso 51), Kimmich - Sane (Cuisance 72), Muller (Zirkzee 82), Gnabry (Musiala 72) - Lewandowski.

Pentru Bayern urmează șansa unui nou trofeu. Joi, de la ora 22:00, bavarezii dispută Supercupa Europei, împotriva celor de la Sevilla.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0