Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A murit Angela Voronin, secretar de stat la Finanțe

© Sputnik / Miroslav RotariМинистерство Финансов
Министерство Финансов  - Sputnik Moldova
Abonare
Secretarul de Stat al Ministerului Finanțelor, Angela Voronin, s-a stins din viață din cauza complicațiilor provocate de COVID-19.

CHIȘINĂU, 16 sept - Sputnik. Secretarul de stat al Ministerului Finanțelor, Angela Voronin, s-a stins din viață din cauza complicațiilor provocate de coronavirus. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către reprezentanții ministerului. 

Aceasta și-a dedicat toată viața profesională sistemului finanțelor publice, contribuind la asigurarea funcționalității sectorului bugetar al țării, se menționează într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Ministerului Finanțelor.

După absolvirea Facultății de Științe Economice a Universității de Stat din Moldova în anul 1985, Angela Voronin și-a început activitatea profesională în cadrul Direcției generale finanțe a Consiliului municipiului Chișinău. Începând cu anul 2000, a activat în cadrul Ministerului Finanțelor, la Direcția Trezoreria de Stat.

Pentru munca îndelungată și prodigioasă, perseverență și profesionalism înalt, contribuția substanțială la fortificarea sistemului financiar al țării, Angela Voronin a fost decorată cu înalte distincții de stat precum „Meritul Civic” și „Gloria Muncii”.

”Angela Voronin a fost și va rămâne pentru noi toți un exemplu de onestitate, corectitudine și profesionalism, cu care ne vom mândri mereu”, este este specificat în postarea pe Facebook pe pagina oficială a Ministerului Finanțelor.

Angajații Ministerului Finanțelor au transmis condoleanțe și compasiune familiei îndurerate în aceste momente de mare tristețe.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0