Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

În Belarus au demarat exercițiile militare "Frăția Slavă 2020"

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaУчения ВДВ России, Белоруссии и Сербии "Славянское братство-2016"
Учения ВДВ России, Белоруссии и Сербии Славянское братство-2016 - Sputnik Moldova
Abonare
În Belarus au demarat exerciții militare ruso-belaruse „Frăția Slavă 2020”. Ministerul Apărării al Rusiei declară că acestea nu sunt îndreptate împotriva vreunei țări.

CHIȘINĂU, 16 sept – Sputnik. Exercițiile militare „Frăția Slavă 2020” din Belarus, la care participă militarii ruși, sunt dedicate operațiunilor antiteroriste și nu sunt îndreptate împotriva altor state, a declarat Ministerul rus al Apărării.

Военные учения НАТО в Черном море  - Sputnik Moldova
Exercițiul NATO Sea Breeze-2020 din Marea Neagră - Jocuri cu butoiul de pulbere

"Din 14 septembrie, pe poligonul "Brestski", Republica Belarus, a demarat prima etapă a exercițiilor tactice belaruso-ruse “Frăția Slavă 2020”. Exercițiile au o tematică antiteroristă și nu sunt îndreptate împotriva altor state. Din partea Rusiei participă o unitate a regimentului de asalt de gardă a unității de gardă din Pskov a Forțelor Aeropurtate", este menționat în comunicatul Ministerului.

În cadrul primei etape, care se va încheia pe 25 septembrie, trupele de desant rusești și belaruse vor exersa acțiunile comune în componența unor grupuri tactice. Totodată, se vor desfășura competiții sportive și evenimente dedicate culturii naționale.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0