Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident fatal la Cimișlia: Cum a încercat să scape șoferul

© Sputnik / Anatolii KiriakInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția nu s-a așteptat la așa ceva – iată cine s-a dovedit a fi bărbatul care a anunțat că o femeie zace într-un canal de scurgere.

CHIȘINĂU, 16 sept – Sputnik. Un bărbat a fost reţinut de oamenii legii pentru 72 de ore, fiind vizat într-un dosar penal pentru producerea unui accident rutier soldat cu deces.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Societate
Accident tragic la Căușeni: Un bărbat a rămas blocat între fiarele unui camion - Foto

Potrivit Inspectoratului Naţional de Securitate Publică, accidental ar fi avut loc luni, în apropiere de mănăstirea din satul Zloţi, raionul Cimişlia. Conducătorul auto are 48 de ani.

Poliţia a aflat despre caz în urma unui apel la numărul unic 112. Prima informaţie a fost că o femeie zace într-un canal de scurgere de lângă sfântul lăcaș.

Ulterior, anchetatorii aveau să descopere că bărbatul care a sunat la Poliție este chiar şoferul care a lovit femeia cu mașina.

Conformat informaţiilor din cadrul anchetei, după producerea accidentului individul a fugit de la fața locului. Acesta a ascuns maşina, după care a revenit la locul producerii accidentului şi a solicitat ajutor pentru victimă.

Femeia în vârstă de 50 de ani a fost transportată la spital însă, în pofida eforturilor medicilor, marți aceasta a decedat.

Cazul este investigat de către poliţişti, iar dacă i se va demonstra vinovăţia, şoferul riscă să facă puşcărie.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0