Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

VIDEO - Incendiu puternic în sectorul Botanica: O pădure a fost cuprinsă de flăcări

Abonare
Un incendiu puternic a cuprins astăzi o pădure din sectorul Botanica al Capitalei. Unii trecători au surprins momentul și au postat imagini video pe rețelele de socializare.

CHIȘINĂU, 15 sept. - Sputnik. Mai mulți trecători au surprins momentul în care o pădure din preajma străzii Valea Crucii din sectorul Botanica a fost cuprinsă de flăcări. Unii martori consideră că incendiul nu s-a declanșat din senin, ci a fost provocat de cineva care intenționează să construiască în locul copacilor o clădire. 

Trecătorii au încercat ei înșiși să stingă flăcările, dar pentru că focul era prea puternic au chemat pompierii. La scurt timp, o echipă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a ajuns la fața locului și a reușit să oprească răspândirea flăcărilor.
Ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a declarat pentru Sputnik Moldova că este vorba despre un incendiu de vegetație uscată. În total au fost mistuiți 30 de metri pătrați. Un singur echipaj al pompierilor a reușit să stingă flăcările în aproximativ 2 ore.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0