Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Caz terifiant: Un tânăr a fost înjunghiat cu un cuțit de concubinul mătușii sale

© Fotolia / gebphotographyCrimă
Crimă - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat de către concubinul mătușii sale. Incidentul s-a produs noaptea trecută, în localitatea Gălești din raionul Strășeni.

CHIȘINĂU, 14 sept. - Sputnik. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, tânărul în vârstă de 22 de ani locuiește împreună cu mătușa sa și concubinul acesteia.

Acces interzis - Poliția - Sputnik Moldova
Societate
Crimă odioasă la Ștefan Vodă: Un bărbat a fost omorât de prietenul de pahar
Noaptea trecută, după ce au consumat băuturi alcoolice împreună, între mătușă și concubinul ei s-a iscat un conflict, iar tânărul a intervenit să aplaneze scandalul.

La un moment dat, concubinul mătușii sale, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a luat un cuțit de bucătărie și i-a aplicat tânărului două lovituri în spate, după care a dat bir cu fugiții.

Tânărul a fost transportat la spital, iar oamenii legii l-au reținut pe agresor și l-au escortat la Inspectoratul de Polițe Strășeni. Făptașul și-a recunoscut vina și a fost reținut pentru 72 de ore, iar în prezent este cercetat penal. În urma investigațiilor va fi stabilită pedeapsa pentru agresor. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0